Auto camera's van Sitcon

Published Apr 12, 22
4 min read

Wat is een goede betaalbare dashcam?

De kabel die er aan zit is ongeveer een meter lang, dus de GPS antenne is goed te plakken waar u maar wil. Heeft u een probleem met het GPS signaal dan kunt u deze GSP antenne zelfs buiten de auto plakken (De auto beveiligingscamera's die wij bieden werken met bewegingsdetectie, hebben nachtzicht en kunnen filmen achter glas, zodat zowel overdag als 's nachts uw auto is beveiligd.). Deze GPS antenne is namelijk spat waterdicht. G-Sensor De dashcam BL1200+GPS is voorzien van een G sensor.

Zo kunnen ze niet overschreven worden als de camera aan blijft staan. En heeft u altijd dat moment wat voor u dan zo belangrijk is. De G sensor is in te stellen op gevoeligheid dus er zit voor u ook vast de juiste instelling bij. Als u geen G sensor wil gebruiken kunt u deze natuurlijk ook gewoon uitzetten.Deze functie kan gebruikt worden als u gebruik maakt van constant stroom op de camera. Dan zal de camera gaan filmen als er een beweging voor de camera plaats vind. Als u geen gebruik maakt van constant stroom raden we u aan deze functie niet te gebruiken. Het is namelijk zo dat de camera dan ook aan gaat als u het contact uit heeft, en als de camera op zijn eigen batterij moet gaan werken is die vrij snel leeg - De auto beveiligingscamera's die wij bieden werken met bewegingsdetectie, hebben nachtzicht en kunnen filmen achter glas, zodat zowel overdag als 's nachts uw auto is beveiligd..

Parking-Functie Ook deze Dashcam heeft de parking functie, Die kunt u gebruiken als u geparkeerd staat en u het niet helemaal vertrouwt. De functie treed in werking als er iemand tegen u voertuig aan rijd, dan zal de camera gaan opnemen als er een schok geconstateerd wordt op u voertuig.

Let er wel op dat er maar tot 50 van dat soort momenten weg geschreven kunnen worden. Is dat veilige stukje vol op de geheugenkaart zal de camera er niets op weg schrijven. Dus altijd even in de gaten houden hoe vol dat gedeelte van de geheugenkaart is - De auto beveiligingscamera's die wij bieden werken met bewegingsdetectie, hebben nachtzicht en kunnen filmen achter glas, zodat zowel overdag als 's nachts uw auto is beveiligd.. Ook is het belangrijk om te weten dat de camera alleen maar naar voren filmt, dus rijd er iemand tegen de achterkant van u voertuig zal de camera wel aan gaan maar die beelden hebben dan geen waarde.Dus u kunt deze functie aan zetten en als u het contact uit zet zal de camera gewoon uit gaan maar de parking functie wel actief zijn en inschakelen als er iets gebeurt. Voltage 12 / 24volt Deze dashcam BL1200+GPS is te gebruiken in voertuigen met een 12 volt en of 24 volt aansluiting. De auto beveiligingscamera's die wij bieden werken met bewegingsdetectie, hebben nachtzicht en kunnen filmen achter glas, zodat zowel overdag als 's nachts uw auto is beveiligd..

a plague tale innocence pc camera auto turn bugDe adapter kan zo in de sigarettenaansteker gestoken worden en de mini USB in de dashcam. Zodra er dan stroom op de sigarettenaansteker komt te staan gaat de dashcam gelijk filmen (De auto beveiligingscamera's die wij bieden werken met bewegingsdetectie, hebben nachtzicht en kunnen filmen achter glas, zodat zowel overdag als 's nachts uw auto is beveiligd.). Voordeel is ook dat de aansluitkabel 3 meter is dus bij elk voertuig goed weg te werken is langs de raamstijl.

Als de geheugenkaart in de camera zit zult u ook zien dat de camera gelijk gaat opnemen door een rood lampje te laten knipperen zowel in beeld met een tijd er bij, als ook op de camera zelf (beste auto camera). Alle instellingen hebben we al zo gezet voor u dat u er gelijk zeer goed gebruik van kunt maken zonder oom maar 1 instelling een te passen. De auto beveiligingscamera's die wij bieden werken met bewegingsdetectie, hebben nachtzicht en kunnen filmen achter glas, zodat zowel overdag als 's nachts uw auto is beveiligd..

Maar alle ander functie kunt u zo laten staan om er gelijk mee te kunnen filmen in de beste beeld kwaliteit die er maar is. In De Verpakking - Dashcam BL1200.- Voedingskabel ± 3 meter lang.- USB kabel voor afspelen op computer.- Zuignap voor op het raam.- GPS mouse met plak strip.- Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Een dashcam, ook wel dashboard camera genoemd, is een beveiligingscamera op de voorruit, en soms op de achterruit, van een auto. Er zijn veel verschillende merken en modellen dashcams. De auto beveiligingscamera's die wij bieden werken met bewegingsdetectie, hebben nachtzicht en kunnen filmen achter glas, zodat zowel overdag als 's nachts uw auto is beveiligd.. Als je een dashcam voor jouw auto wilt kopen, moet je bepalen wat voor soort camera je nodig hebt en hoeveel het gaat kosten voordat je er een aanschaft.

Auto camera's van Sitcon

Navigation

Home

Latest Posts

Ajax Draadloos Alarmsysteem

Published Dec 24, 22
6 min read

Alarmsysteem Huis Consumentenbond

Published Dec 16, 22
10 min read